Despre mine

Știu cât de greu poate fi să te simți prins într-un ciclu de gânduri și emoții care par să nu se mai termine. Simți că te lupți zi de zi cu o problemă care te copleșește, că ești neînțeles și că nimeni nu poate înțelege cu adevărat prin ce treci. Știu că în mijlocul acestor lupte interioare, poate părea că nu există o cale de ieșire.

Numele meu este Tiberiu Seeberger, sunt psiholog clinician și psihoterapeut psihanalitic și sunt aici ca să te ajut.

În cabinetul meu, te așteaptă un loc sigur, unde poți fi tu însuți. Sunt aici pentru a te asculta cu empatie și fără judecată, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine de unde vin aceste sentimente și gânduri copleșitoare. Vom explora împreună problemele tale și vom găsi modalități de a le vindeca.

Psihoterapia psihanalitică pe care o practic îți oferă oportunitatea de a descoperi lucruri noi despre tine, de a-ți înțelege mai bine trecutul și de a găsi resursele necesare pentru a face față prezentului. Împreună, vom construi un drum către o viață mai liberă, în care să te simți mai stăpân pe propriile tale emoții și gânduri.

Sunt membru în mai multe asociații profesionale, printre care:

Membru al Colegiului Psihologilor din România – Cod personal 23165

Membru al Asociației de Psihanaliză și Psihoterapie Relațională

Membru al Division 96 din cadrul Asociației Americane de Psihologie – Cod C2304537368

Membru Mensa

Printre apariții mele se numără invitații la: ProTV, N24+, Speranța TV, B1.

Am publicat articole în reviste precum: Ce se Întâmplă Doctore, Revista Psychologies, Revista Descoperă, Revista Monitorul Psihologiei

White abstract geometric artwork from Dresden, Germany