psihoterapeut psihanalist bucurești psiholog aviz psihologic gafs arme

DESPRE PSIHANALIZĂ

tiberiu seeberger - psihoterapeut psihanalist bucuresti

Eu sunt de părere că o persoană matură dorește vindecarea simptomelor sale în profunzime și definitiv.

Ideea metodei psihanalitice, cea pe care eu o prezint, este ca după terapie, tu să poți fii fericit, sănătos, plin de energie și să te poți bucura de viață. 

Acest lucru l-am obținut cu fiecare dintre pacienții mei. Persoanele pe care le-am ajutat și care au venit pline de greutăți, de suferințe și de efecte ale stresului (burnout, productivitate scăzută la muncă, boli cardiovasculare etc.) au plecat de aici sănătoase și simțind că pot să facă orice în viață, că nimic nu le mai ține pe loc.

Trebuie să fiu sincer cu tine. Acest parcurs nu este ușor, dar are certitudinea că la final vei fi mulțumit de tine, vei putea face tot ceea ce îți dorești și, mai important, vei fi sănătos să le faci pe toate. 

Man-in-psychotherapy-session

Așa cum spuneam, susțin vindecarea în profunzime și definitivă a problemelor. Eu nu îți voi spune ce să faci. Nu îți voi da teme care să îți ocupe timpul liber, nu îți voi spune să îți dai demisia sau să renunți la o afacere. 

 Eu te voi asculta. Te voi înțelege. Îți voi spune și cealaltă parte a alegerilor pe care le-ai făcut. Acea parte pe care uneori îți este mai comod să o eviți. Îți voi spune că în orice lucru bun se ascunde și unul rău și orice situație rea are și o parte bună.

Tu vei decide pentru viața ta. Tu știi ce este mai bine pentru tine.

ejnx2rkhaqaywb5klpit

Ședințele noastre de terapie se vor desfășura de mai multe ori pe săptămână. Ca să te pot ajuta, trebuie să văd tot filmul, nu doar o fotografie a vieții tale.

Tu va trebui să îmi spui despre tine orice dorești și împreună vom explora ce anume te determină să te comporți într-un fel sau în altul. 

Cu timpul, vom vedea de la ce a pornit totul și îți voi reda puterea să treci peste momentele grele și să ajungi să trăiești fericit.


Mă poți contacta la numărul: 0760615143 .

800px_COLOURBOX19464433

Așa cum spunea și fondatorul ei, Sigmund Freud, psihanaliza este o cură prin iubire, în esența ei. Acest lucru se referă la faptul că fără empatie și fără o legătură terapeutică sinceră nu se ajunge la niciun rezultat. 

Tiberiu Seeberger

Tiberiu Seeberger