psihoterapeut psihanalist bucurești psiholog aviz psihologic gafs arme

Depresia se tratează !

Te simți foarte singur. Părăsit de toată lumea. Parcă nu mai există speranța că "totul va fi bine", așa cum spun oamenii. Simți că pierzi controlul tuturor lucrurilor importante din viața ta. Totul trece pe lângă tine, iar tu nu ești acolo pentru a te bucura. Simți că nu știi cum ai ajuns în punctul acesta și, mai rău, nu știi nici cum să ieși.


Multă lume experimentează aceste emoții. Este vorba despre depresie. La început, părea a fi doar o tristețe trecătoare, o supărare pe care o vei uita cu timpul. Dar ea a rămas. 


Sunt aici pentru a te ajuta să treci peste aceste stări. 
Sunt aici pentru a te ajuta să îți repari viața. 


Sunt aici pentru tine. Te vreau sănătos și fericit.


Te invit să vindecăm depresia cu ajutorul psihoterapiei.

istockphoto-176577862-612x612

Drumul psihoterapiei nu este dificil, iar important este că la final te regăsești pe tine.


Poate că și tu uneori ai întâlnit situații în care nu știi cum ai ajuns acolo. Te-ai lăsat dus de val. 

Ai făcut lucruri de dragul altor persoane sau doar ca acele persoane să stea cât mai mult cu tine, să nu rămâi singur.


Eu sunt aici pentru a te ajuta să îți recapeți controlul asupra ta și asupra relațiilor din jur. Sunt aici pentru a te ajuta să te descoperi pas cu pas și să vindeci toate acele dureri interioare.


Pe lângă nevoia de a avea persoane în jur, teama de a intra într-o legătură mai profundă cu ele, precum și alte frici pe care le poți avea, lumea tainterioară conține și alte lucruri creative, bune, care rămân blocate în fața acestor piedici.


Gândește-te câte lucruri de valoare se află în tine și nu pot să fie exprimate din diferite temeri !


Tu contezi și este important să descoperim care sunt cu adevărat dorințele tale autentice, nu cele pe care le-ai avut doar fiind că așa ți s-a spus. 


În ședința de psihoterapie, tu îmi spui doar ceea ce ești confortabil pentru tine să îmi spui. Nu ești obligat să faci nimic. Nu primești teme, nu te forțez să faci exerciții. Te încurajez să fii tu, natural.


Cu timpul vom reuși să înțelegem de ce au apărut toate aceste frici, să le înțelegem, să împăcăm copilul speriat din interior și să redăm o dată pentru totdeauna liniștea și fericirea din mintea ta.


Mulți cred că la terapeut trebuie să sapi cât mai adânc în tine, să te întâlnești cu copilul interior care este îndurerat, să cauți răspunsuri la întrebări existențiale, să suferi, să plângi.


Eu îți arăt că poate fi un demers plăcut. Alături de mine te vei simți înțeles și eliberat. După mine te vei simți mai puternic.


Te aștept !

Sunt Tiberiu Seeberger, psihoterapeut psihanalist și sunt aici pentru a te ajuta. 


Da, depresia se tratează. Eu voi merge alături de tine pe drumul transformării tale.

tiberiu seeberger - psihoterapeut psihanalist bucuresti
Află mai multe despre mine și cum te pot ajuta
Tiberiu Seeberger

Tiberiu Seeberger