psihoterapeut psihanalist bucurești psiholog aviz psihologic gafs arme

Anxietatea și atacul de panică

tiberiu seeberger - psihoterapeut psihanalist bucuresti

Anxietatea este acea stare de teamă. Te temi dar nu știi de ce te temi. Te chinuie, te seacă de energie, te face să te simți neputincios. Te lasă fără putere.


De multe ori, anxietatea este combinată și cu atacuri de panică. Știu....este greu. 


Dacă starea de anxietate putea fi cu greu stăpânită, când ai un atac de panică simți că vei muri. Simți că acum ești pe cale să pierzi controlul, să cazi jos, te simți expus și vulnerabil.


Îngrijorat de aceste lucruri, probabil te-ai dus la medicul psihiatru. Acolo ți s-au recomandat pastile. Eu îți spun un lucru ce nu ți-l spune nimeni: pastilele tratează simptomul nu cauza. Problema rămâne în interior și simptomul este potolit. Ești condamnat să iei pastile toată viața și să le schimbi pe măsură ce unele încetează să își mai facă efectul.


Eu sunt aici pentru a îți oferi o rezolvare a problemei, nu doar a simptomului. Se numește psihoterapie și se bazează pe o înțelegere a propriei lumi interioare. Cu o experiență de 120 de ani, psihanaliza este cea mai bună școală de psihoterapie care a tratat problemele legate de anxietate și atacuri de panică.istockphoto-176577862-612x612

Drumul psihoterapiei nu este unul ușor, dar ceea ce vei câștiga la final nu se va compara cu nimic de acum încolo. La final te regăsești pe tine.


Poate că și tu uneori ai întâlnit situații în care nu știi cum ai ajuns. Te-ai lăsat dus de val. 

Ai făcut lucruri de dragul altor persoane sau doar ca acele persoane să stea cât mai mult cu tine, să nu rămâi singur.


Eu sunt aici pentru a te ajuta să îți recapeți controlul asupra ta și asupra relațiilor din jur. Sunt aici pentru a te ajuta să te descoperi pas cu pas și să vindeci toate acele dureri interioare.


Pe lângă nevoia de a avea persoane în jur, teama de a intra într-o legătură mai profundă cu ele, precum și alte frici pe care le poți avea, lumea ta interioară conține și alte lucruri creative, bune, care rămân blocate în fața acestor piedici.


Gândește-te câte lucruri de valoare se află în tine și nu pot să fie exprimate din diferite temeri !


Tu contezi și este important să descoperim care sunt cu adevărat dorințele tale autentice, nu cele pe care le-ai avut doar fiind că așa ți s-a spus. 


În ședința de psihoterapie, tu îmi spui doar ceea ce ești confortabil pentru tine să îmi spui. Nu ești obligat să faci nimic. Nu primești teme, nu te forțez să faci exerciții. Te încurajez să fii tu, natural.


Cu timpul vom reuși să înțelegem de ce au apărut toate aceste frici, să le înțelegem, să împăcăm copilul speriat din interior și să redăm o dată pentru totdeauna liniștea și fericirea din mintea ta.


Mulți cred că la terapeut trebuie să sapi cât mai adânc în tine, să te întâlnești cu copilul interior care este îndurerat, să cauți răspunsuri la întrebări existențiale, să suferi, să plângi.


Eu îți arăt că poate fi un demers plăcut. Alături de mine te vei simți înțeles și eliberat. După mine te vei simți mai puternic.


Te aștept !

Sunt Tiberiu Seeberger, psihoterapeut psihanalist și sunt aici pentru a te ajuta. 


Da, anxietatea și atacurile de panică se tratează. Eu voi merge alături de tine pe drumul transformării tale.

tiberiu seeberger - psihoterapeut psihanalist bucuresti
Tiberiu Seeberger

Tiberiu Seeberger