Despre mine

tiberiu seeberger - psihoterapeut psihanalist bucuresti

Mă numesc Tiberiu - Mihai Seeberger și sunt psihoterapeut psihanalist. Am ales psihologia și mai ales psihoterapia din dorința de a ajuta oamenii să scape de nefericire, să dobândească o liniște interioară și să se dezvolte.


De ce să mă alegeți pe mine ca terapeutul dumneavoastră?


Mă recomandă o analiză personală temeinică, alături de o formare în psihoterapie psihanalitică de 3 ani în cadrul Asociației INSIGHT.  Acești doi pași au fost urmați de finalizarea unui master pe specialitatea psihologie clinică, ceea ce mi-a întregit tabloul psihopatologiilor psihologice.


Am fondat Centrul de Studii Psihanalitice, am prezentat webinarii în cadrul acestuia și am ținut cursuri de Introducere în Psihanaliză, de Psihopatologie Psihanalitică sau Psihanaliză Clasică prin care am ajutat persoanele interesate să înțeleagă conceptele și modul de gândire al psihanalizei.


Alături de aceste aspecte, am scris foarte multe articole publicate în Revista Descoperă, Revista Psychologies și pentru Revista Monitorul Psihologiei, articole pe care le veți putea găsi la secțiunea articole.


Sunt o persoană deschisă, primitoare și profesionistă, iar aceste lucruri le puteți simți și vedea încă de la prima întâlnire. Vă aștept la cabinetul meu aflat pe Calea 13 Septembrie, în Bucuresti !

Centrul de Studii Psihanalitice