Copiii provoacă, uneori, limitele părinților. Dorințele și nevoile lor, stările emoționale, tensiunile dintre fraţi pot fi epuizante pentru orice părinte la un moment dat, iar modul în care aceștia răspund, reacționează este crucial pentru dezvoltarea copiilor şi adolescenților.
În cadrul acestui webinar veți afla ce vor, de fapt, copiii de la parinti, dincolo de jucării, dulciuri sau plimbări. Vom vorbi despre ce ȋnseamnă o reacție normală și una disfuncțională a părintelui cu privire la cerințele și nevoile copilului, despre nevoia copilului de a fi admirat de către parinti, despre separarea bună și separarea rea.
Este un seminar în care veți afla ce este stima de sine și cum se formează, despre cum transmit părinții valorile, idealurile și scopurile și despre cum să comunicați eficient cu copilul, astfel încât să îi oferiți o cât mai bună creștere.
In cadrul webinarului veți avea ocazia să puneți intrebări, să vă consultați cu doi psihologi şi să faceți o strategie coerentă de dezvoltare a copilului fiind adresat tuturor părinților cu copii mici sau adolescenți, viitorilor părinti, dar și celor interesați de dezvoltarea stimei de sine sau dezvoltarea umană în general.
Suntem:
Delia Mina psiholog specializat în Psihoterapie Cognitiv – comportamentală şi Psihoterapie Psihanalitică
Şi
Tiberiu Seeberger, psiholog clinician și psihoterapeut psihanalist.
Si vă invităm miercuri, 20.05.2020 de la ora 18:00 la un dialog online cu privire la dificultățile pe care le are orice părinte cu privire la creșterea celor mici.
Întâlnirea va avea loc online, iar prețul seminarului este de 100 de lei.
Procesul de înscriere se face la adresele de mail:
Psihoterapeut.deliamina@gmail.com
Tiberiu2@yahoo.ro
Sau nr de telefon:0724510687 Delia Mina precum și 0760615143 Tiberiu Seeberger.